0135800007

Shooters Challenge

Vanaf € 6 pp
Reserveren Shooters Challenge
Is verplicht
Is verplicht
6 pp
€6 (Prijs pp)
Selecteer2 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Ouderwets schieten als een echte Cowboy

Zet je cowboyhoed op, pak je lasergeweer en schiet raak!

In de Far West Club, een echte Western saloon, staat jouw lasergeweer al voor je klaar. Pak je geweer en jaag op een grootbeeld projectie!

In dit virtuele schietspel wordt op bewegende beelden geschoten, welke te zien zijn op een groot scherm. Het gaat om reactiesnelheid en precisie. Schiet jij net als Lucky Luke sneller dan de schaduw?

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Veelgestelde vragen

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Ja, deze activiteit is exclusief voor jouw gezelschap. Er zullen dus geen andere gasten mee doen aan deze activiteit.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Dit is geheel afhankelijk van de groepsgrootte, we wisselen immers steeds door. Indien je met 2 of 3 personen bent hanteren wij een speeltijd van 15 minuten. Groepen tussen de 4 en 13 personen hebben een speeltijd van 30 minuten. Indien je groep bestaat uit 14–24 personen heb je 45 minuten speeltijd. Voor groepen tussen de 24-35 personen hanteren wij 60 minuten speeltijd. Indien uw groep uit meer dan 35 personen bestaat wordt je groep opgesplitst in meerdere groepen.