0135800007

Shooters Challenge

Vanaf € 9.50 pp
Reserveren Shooters Challenge
Is verplicht
Is verplicht
9.50 p.p
€9.50 (Prijs p.p.)
Selecteer 2 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

LET OP! Boekt u online? Lees de veel gestelde vragen even door, zo voorkomt u verassingen

Wegens de maatregelen omtrent COVID-19 is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
Je kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Zet je cowboyhoed op, pak je lasergeweer en schiet raak!

In de Far West Club, een echte Western saloon, staat jouw lasergeweer al voor je klaar. Pak je geweer en jaag op een grootbeeld projectie!

In dit virtuele schietspel wordt op bewegende beelden geschoten, welke te zien zijn op een groot scherm. Het gaat om reactiesnelheid en precisie. Schiet jij net als Lucky Luke sneller dan de schaduw?

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Veelgestelde vragen

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Ja, deze activiteit is exclusief voor jouw gezelschap. Er zullen dus geen andere gasten mee doen aan deze activiteit.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Dit is geheel afhankelijk van de groepsgrootte, we wisselen immers steeds door. Indien je met 2 of 3 personen bent hanteren wij een speeltijd van 15 minuten. Groepen tussen de 4 en 13 personen hebben een speeltijd van 30 minuten. Indien je groep bestaat uit 14–24 personen heb je 45 minuten speeltijd. Voor groepen tussen de 24-35 personen hanteren wij 60 minuten speeltijd. Indien uw groep uit meer dan 35 personen bestaat wordt je groep opgesplitst in meerdere groepen.