0135800007

Re-ball Kids – Paintball 2.0

Vanaf € 15.50 pp
Reserveren Re-ball Kids – Paintball 2.0
Is verplicht
Is verplicht
15.50 pp
€15.50 (Prijs pp)
Selecteer6 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Ervaar de actie en spanning met je vrienden/ vriendinnen!

Is een spel vol actie en spanning echt iets voor jou en je vriendjes en/of vriendinnetjes? Dan is Kinder Re-ball echt iets voor jullie. Schuilen achter de verschillende obstakels in het veld en zo je vijand in het vizier krijgen. Ga op je vijand af en schiet ze raak.
Dit spel word gespeeld met rubberen kogels in plaats van verf kogels. Één spel kinder Re-ball duurt ongeveer 60 minuten, dit is inclusief de instructie en het omkleden.
Bij kinder Re-ball wordt er gespeeld met wapens die op veerkracht werken in plaats van luchtdruk.

Boek je deze activiteit via De Voltage? Dan speel je enkel met je eigen gezelschap. Boek je deze activiteit via een arrangement bij Voltkids? Dan kan het zijn dat er een ander feestje bij jullie groep geplaatst wordt. Wel houden wij uiteraard rekening met de leeftijden van beide groepen.

Let op: voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Voor de activiteit Re-ball - Paintball Kids 2.0 hanteren wij een minimale leeftijd van 6 jaar of ouder.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Boek je deze activiteit via De Voltage? Dan speel je enkel met je eigen gezelschap. Boek je deze activiteit via een arrangement bij Voltkids? Dan kan het zijn dat er een ander feestje bij jullie groep geplaatst wordt. Wel houden wij uiteraard rekening met de leeftijden van beide groepen.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Één spel Re-ball Kids - Paintball 2.0 duurt ongeveer 60 minuten. Dit is inclusief de instructie en het omkleden.

//

Wij zijn niet met het minimale aantal personen, kunnen wij deze activiteit dan nog doen?

Het is mogelijk om met minder dan 6 personen de activiteit Re-ball Kids - Paintball 2.0 te spelen. Echter betaal je dan voor minimaal 6 personen dat komt neer op €93,- in het totaal. Houdt er rekening mee dat het de spelervaring kan beïnvloeden.

//

Is het mogelijk om deze activiteit te spelen met personen boven de 18 jaar?

Het is zeker mogelijk om deze activiteit te doen met personen boven de 18 jaar erbij. Echter dient er wel altijd iemand onder de 18 jaar bij te zijn anders wordt het automatisch Re-ball - Paintball 2.0 voor volwassenen. Let op, het is verplicht dat er altijd iemand boven de 18 jaar mee komt om te tekenen voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico.

//

Mijn gezelschap bestaat uit meer dan 18 personen, kan ik dan ook Re-ball spelen?

Natuurlijk, dit is geen enkel probleem! Jullie gezelschap wordt dan over verschillende spellen verdeeld. Het totaal aantal personen zal evenredig over de verschillende spellen verdeeld worden. Deze spellen zullen na elkaar plaatsvinden.

//

Wat voor kleding kan ik het beste aandoen bij de activiteit Re-ball kids?

Wij adviseren comfortabele kleding waarin je jezelf goed kunt bewegen aan te trekken. Daarnaast is het verplicht om dichte platte schoenen aan te hebben. De temperatuur in de zaal is erg seizoensgebonden, om deze reden adviseren wij je laagjes kleding aan te trekken. Voor personen met langer haar is het handig om een haar elastiekje mee te nemen.

//

Hoeveel balletjes zitten erbij één spel?

Per speler zit er 1 magazijn bij, 1 magazijn bestaat uit 60 balletjes. Indien deze op zijn is het tijdens het spel mogelijk om nieuwe te halen bij de begeleider tegen bijbetaling van €5,- per magazijn. Aan het einde van het spel ga je samen met de begeleider naar de kassa om de extra gebruikte magazijnen af te rekenen.

//

Let op!

Het is eenieder verboden aan de activiteit Re-ball kids deel te nemen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank en/ of verdovende middelen.