013 580 00 07

Re-ball Kids – Paintball 2.0

Reserveren Re-ball Kids – Paintball 2.0
Is verplicht
Is verplicht
15.50 p.p
Selecteer 6 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wegens de corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Re-ball Kids (Paintball 2.0)

Is een spel vol actie en spanning echt iets voor jou en je vriendjes en/of vriendinnetjes? Dan is Kinder Re-ball echt iets voor jullie. Schuilen achter de verschillende obstakels in het veld en zo je vijand in het vizier krijgen. Ga op je vijand af en schiet ze raak.
Dit spel word gespeeld met rubberen kogels i.p.v. verf kogels. Één spel kinder Re-ball duurt ongeveer 60 minuten, dit is inclusief de instructie en het omkleden.
Bij kinder Re-ball wordt er gespeeld met wapens die op veerkracht werken i.p.v. luchtdruk.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet ik zijn voor deze activiteit?

Voor deze activiteit dien je minimaal 6 jaar of ouder te zijn.

//

Zit ik tijdens deze activiteit met andere gezelschappen samen?

Ja tijdens de activiteit kinder Re-ball bestaat er een kans dat u samen zit met andere gezelschappen. Er kunnen maximaal 18 spelers tegelijk spelen.

//

Hoeveel balletjes zitten erbij één spel?

Per speler zit er 1 magazijn per spel bij, 1 magazijn bestaat uit 50 balletjes. Indien deze op zijn is het tijdens het spel mogelijk om nieuwe te halen bij de begeleider tegen bijbetaling van €5,- per magazijn. Aan het einde van het spel ga je samen met de begeleider naar de kassa om de extra gebruikte magazijnen af te rekenen.