Paintball 2.0 Reball

Wil je een paintball en dus reball spelen in Noord-Brabant? Bij De Voltage speel je in de grootste indoorhal van Noord-Brabant, Nederland zelfs Europa! Veel groepen hebben bij ons al een succesvolle game reball gespeeld. Een reball spel bevat spanning, sportiviteit en competitiedrift. Perfect voor teambuilding en actie!

€ 19,- p.p.

Dit kun je verwachten
 • Nieuwe vorm van paintball
 • Grootste indoorhal van Europa!
 • Perfect voor teambuilding en actie!
 • Op TripAdvisor beoordeeld met 4,5 sterren! tripadvisor-4-5
 • Doelgroep: Volwassenen
 • Minimaal aantal personen: 6
 • Minimale lengte: Alle
 • Minimale leeftijd: 18
 • Reserveren: ja
 • Geschatte tijdsduur: 60 minuten
 • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
 • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
 • Het grootste indoor centrum van Nederland

Let op: Refill 50 ballen voor € 5,-

De ballen zijn niet onbeperkt, per spel zijn er 50 ballen inbegrepen. Extra ballen kan iedere speler voor zich bijbestellen. Wel is het VERPLICHT legitimatie te kunnen tonen.Ga de strijd aan met uw tegenstanders, maar verlies nooit uw missie uit het oog. Deze nieuwe vorm van paintball vereist scherpte en tactische inzicht. Wordt u de paintball held van uw team die de overwinning binnenhaalt? Wellicht lukt dat ook wel tijdens airsoft.

Grootste indoor paintball reball area van Europa

Reballs zijn de vernieuwde 2.0 versie van het ouderwetse paintball, de spelbeleving is hetzelfde echter zijn deze ballen niet milieubelastend en wordt het comfort voor de spelers vergroot doordat de decoratie, ruimtes en kleding schoon blijven. Geen verf meer, wat wel blijft is de spanning en sensatie die een spel paintball met zich meebrengt. De balletjes komen ook gewoon nog net zo hard aan. Er komt alleen veel meer spelelement met deze vorm van paintball. U zult echte missies moeten gaan uitvoeren. In de briefing room wordt u op de hoogte gebracht hoe u uw team de overwinning kunt brengen. Daarna is het tijd voor actie en mag het team op jacht naar de overwinning. Bevalt dat schieten zonder verf u wel? Wellicht wilt u zich dan ook wel wagen aan een potje lasergame.

Ervaar het paintball bij De Voltage

De reball hal is zo groot dat de spelers zich buiten wanen tijdens het spelen van paintball. Zoals gezegd is de reballarea van De Voltage de grootste van Noord-Brabant en zelfs van Europa. Vanuit heel Noord-Brabant en van daarbuiten komen mensen naar Tilburg om bij ons reball te spelen. Op het zeer realistische paintball speelveld van 1200m² vind je huizen, uitkijkposten, tanks en auto’s. Je rent door een uitgestorven legerbasis en ziet of hoort niemand. En dan klinkt plots een schot! Je laat je vallen en kruipt door de bosjes richting de brug. Hier wacht je totdat de vijand het opgeeft en afdruipt. Nu is het jouw kans! Maak vooral ook gebruik van alle attributen binnen het paintballveld waar achter u kunt schuilen. Strijd jouw weg door het paintball veld met het oog de tegenstanders en het behalen van jullie paintball missie.

LET OP! Het is een ieder verboden aan de activiteit Reball deel te nemen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank. Wij raden een ieder aan om goede stevige schoenen te dragen. Voor de activiteiten van de Voltage dient ook een handtekening voor eigen risico te worden gezet, let op dit is alleen geldig indien iemand van boven de 18 of een begeleider van boven de 18 deze tekent.

In het paintballdorp waant u zich echt buiten

Wij raden u aan om rekening te houden met uw kleding, dichte schoenen en legitimatie verplicht. Ondanks dat activiteiten als paintball indoor activiteiten zijn, is het in de winter ongeveer 4 graden warmer dan buiten. Uiteraard is het wel windstil in deze paintball area. Ook zult u uiteraard geen last hebben van beslagen vizieren door regen, wat wel vaak bij andere paintball areas gebeurd.

Deelnemen aan andere activiteiten?

Wilt u naast paintballen ook deelnemen aan andere acitiviteiten? De Voltage heeft het allemaal in huis. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook deelnemen aan workshops, activiteiten en hebben we ook verschillende acties! Maak er vooral een hele gezellige dag van samen.

Vul je reservering aan:

 • Airsoft

  € 21,00 p.p.
 • Paintball Kids 2.0 Reball

  € 15,50 p.p.
 • Pitstop menu

  € 24,00 p.p.