Paintball Kids 2.0 Reball

Reball voor kids bij de Voltage! Je rent door uitgestorven straten en ziet of hoort niemand. En dan klinkt plots een schot! Je laat je vallen en kruipt richting de brug. Hier wacht je totdat de vijand afdruipt. Nu is het jouw kans!

€ 15,50 p.p.

LET OP! je speelt vaak met meerdere groepen bij kinder reball en het minimum aantal zijn 6 kinderen. Er zijn 50 kogels inbegrepen, dit is doorgaans voldoende, mochten deze toch op zijn gedurende de spelduur kunnen er 50 stuks voor 5 euro worden bijgekocht in overleg met ouders/begeleiders.

  • Doelgroep: Tieners, Kids
  • Minimaal aantal personen: 6
  • Minimale lengte: Alle
  • Minimale leeftijd: 6
  • Geschatte tijdsduur: 60 minuten
  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

Indoor paintball kids in de grootste indoorhal van Europa

Reballs zijn de vernieuwde 2.0 versie van de ouderwetse paintballs, de spelbeleving van paintball kids is hetzelfde echter zijn deze ballen niet milieubelastend en wordt het comfort voor de spelers vergroot doordat de decoratie, ruimtes en kleding schoon blijven. Bij paintball kids wordt nog meer nadruk gelegd op veiligheid dan bij paintball.

Op het zeer realistische speelveld van 1100m² vind je huizen, bruggen, tanks en auto’s. Paintball kids Reball is een spannend en uniek spel voor kinderen. Alles is speciaal voor kinderen ontwikkeld met daarin de veiligheid op nummer 1. Zo krijgen de paintball kids een beschermende en onopvallende overall aan. Daarnaast worden de paintball kids ook uitgerust met gezicht bescherming. De paintball kids krijgen voordat het spel begint een uitleg waarin de werking van het wapen wordt uitgelegd en hoe het spel gespeeld moet worden. Daarna kunnen de wapens van de paintball kids geladen worden. Het speelveld kan betreden worden. Tijdens Reball kunnen er meerdere verschillende spelvormen gespeeld worden door de paintball kids. Een van de spelvormen is ''Team Deathmatch''. Dit houdt dat het team als eerste alle paintball kids van het andere team heeft afgeschoten wint. De paintball kids kunnen ook ''Capture the flag'' spelen. Daarbij moet de vlag uit de basis van het andere team gestolen worden. Het kan ook zijn dat het spel gespeeld gaat worden met een andere missieopdracht voor de paintball kids teams. Als laatste bekende spelvorm kan ook ''Last men standing'' gespeeld worden. Daarbij spelen alle paintball kids voor zichzelf, dus geen teams. Wie als laatst overblijft van alle paintball kids die wint.

  • Let op: kan met meerdere groepen paintball kids tegelijk worden gepland in een spel.
  • Let op: extra reglement i.v.m. extra reballs bijbestellen!

Indien u tijdens het spel extra reballs (kogels) bij wilt bestellen is dit alleen mogelijk indien u een geldig legitimatiebewijs van 1 van de spelers bij de kassa achter laat of wanneer er een borg van €300,- bij de kassa wordt achter gelaten. Pas nadat de laatste reballs betaald zijn krijgt u uw legitimatiebewijs of borg terug. Wij zijn genoodzaakt om deze regel te handhaven om zo te voorkomen dat extra kogels niet worden afgerekend. Indien u geen legitimatiebewijs of borg achter wilt laten kunnen de paintball kids wel gewoon spelen betaalt u de reballs vooraf of is het spel voor u afgelopen op het moment dat uw 50 reballs, die standaard zijn inbegrepen, door de paintball kids zijn opgeschoten. Tijdens het spel kogels bijbestellen is dan niet meer mogelijk. Neem bij vragen over paintball kids of over andere activiteiten gerust contact met ons op.