0135800007

Outdoor Minigolf

Vanaf € 5.50 pp
Reserveren Outdoor Minigolf
Is verplicht
Is verplicht
5.50 p.p
€5.50 (Prijs p.p.)
Selecteer 2 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Let op! 28 April gaat deze Activiteit weer open, Reserveer snel!

Wegens de maatregelen omtrent COVID-19 is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
Je kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Genieten van een potje minigolf in de provincie waar de zon altijd schijnt?

Dan is Outdoor minigolf een geschikte activiteit. Bij De Voltage is er sinds juli 2017 een nieuwe minigolf. De minigolf bestaat uit maar liefst 15-holes in een authentiek decor van Brabantse sferen. Het leuke van deze minigolf is dat de banen buiten liggen. Dus bij goed weer kun je heerlijk in het zonnetje genieten van dit toffe spelletje!

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Veelgestelde vragen

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Het zou wel kunnen zijn dat in de ruimte ook andere gezelschappen aan het minigolven zijn.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Voor groepen tot 8 personen ben je ongeveer 45 minuten aan het minigolven. Voor groepen boven de 8 personen hanteren wij een speeltijd van 45-60 minuten.

//

Zijn er andere prijzen voor de kinderen?

Nee, wij hanteren geen andere prijzen voor kinderen.

//

Kan deze activiteit altijd geboekt worden/doorgaan?

De Outdoor minigolf buiten is seizoensgebonden in de herfst en wintermaanden is het helaas niet mogelijk om deze activiteit te spelen. In de zomer en lente is de minigolfbaan buiten geopend. Mocht het weer het niet toelaten om buiten te minigolven kunnen wij deze reservering omboeken naar indoor minigolf.