013 580 00 07

Knotsgekke Groepsfoto

Reserveren Knotsgekke Groepsfoto
Is verplicht
Is verplicht
10.50 p.p
Selecteer 10 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wegens de corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Leg je uitje vast met een leuke groepsfoto!

Niemand de deur uit zonder een knotsgekke groepsfoto! De baas als kerstman, je moeder in een berenpak of de vrijgezel als giraffe, met de uitgebreide collectie verkleed kleren van De Voltage is het mogelijk! Onze professionele fotograaf legt deze gezellige boel graag vast voor jullie. Zo hebben jullie altijd een leuk aandenken aan het uitje bij De Voltage.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Veelgestelde vragen

//

Hoelang duurt deze activiteit?

Deze activiteit duurt 30 minuten.

//

Wij zijn met minder dan 10 personen, is deze activiteit dan alsnog mogelijk?

Natuurlijk, echter betaald u dan voor 10 personen.