Karten kids

Voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud en minimaal 1,35m hebben wij speciale karts.

  • Doelgroep: Tieners, Kids
  • Minimaal aantal personen: 2
  • Minimale lengte: 1,35
  • Minimale leeftijd: 6
  • Geschatte tijdsduur: 10 minuten
€ 14,00 p.p.
Totaalprijs:
  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

Karten kids bij De Voltage

Ben je nou tussen de 6 en de 10 jaar oud en wilt u toch karten? Kom dan kinderkarten bij De Voltage. Dit is speciaal voor de kleine racemonsters die al wel willen karten, maar nog net niet oud genoeg zijn voor de grote karts. Bij kinderkarten geldt ook een minimale lengte van 1,35m in plaats van de 1,50m die bij het grote karten nodig is. Zo kunnen de kleinere kinderen al op jonge leeftijd net zo veel spanning, snelheid en sensatie ervaren als de wat oudere kinderen. Knal met het kinderkarten over de 450 meter lange kartbaan bij De Voltage. Dat betekent 450 meter vol met lange stukken om top snelheid te halen, maar ook flink draaien en keren door de snelle en langzamere bochten heen. Er zit zelfs een fly-over in de kartbaan.

Ga de strijd aan met kinderkarten

Ga tijdens het kinderkarten de strijd aan met je vriendjes en vriendinnetjes. Wie knalt er het snelst over de baan heen en wie zet de snelste rondetijden neer tijdens het kinderkarten? Dat zijn prijzen waar je mee thuis kunt komen. Of kies uit tientallen andere activiteiten om de strijd met een vriend of vriendinnetje aan te gaan.

Veiligheid met karten kids

Tijdens kinderkarten ligt de nadruk op veiligheid. De kinderkarten zijn extra goed beveiligd met een 3-puntsgordel, een anti-whiplash stoel en zijn iets makkelijker te besturen. Daarnaast zijn de kinderen tijdens het kinderkarten natuurlijk uitgerust met een beschermd vest en een helm. Ook moeten de kinderen goede stevige schoenen dragen. Langs de kartbaan staan baanofficials om een extra oogje in het zeil te houden. De baanofficials zullen de rijders tijdens het kinderkarten waar nodig waarschuwen door het gebruik van vlaggen. Ook wanneer de tijd van de heat voorbij is zal een baanofficial met de bekende zwart/wit geblokte vlag duidelijk maken dat de kinderkarten terug de pits in mogen rijden.

LET OP: voor kinderkarten

Helaas is het niet toegestaan i.v.m. veiligheid om met een ‘grote’ volwassen kart en kinderkarten tegelijk op de baan te rijden. Het gewicht van de kinderkarten is te verschillend en wanneer deze zouden botsen kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan.

Duokarten bij De Voltage

Wanneer je aan de minimum leeftijd voldoet, maar toch nog niet helemaal zelf kunt of wilt karten dan is wellicht duokarten een optie. Met duokarten kan uw kind plaatsen nemen in de kart achter een ervaren baanofficial. Deze baanofficial kent de kartbaan van binnen en buiten en zo zal uw kind toch een ware race ervaring beleven.