0135800007

Indoor minigolf

Vanaf € 3.50 pp
Reserveren Indoor minigolf
Is verplicht
Is verplicht
3.50 p.p
€3.50 (Prijs p.p.)
Selecteer 2 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

LET OP! Boekt u online? Lees de veel gestelde vragen even door, zo voorkomt u verassingen

Wegens de maatregelen omtrent COVID-19 is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
Je kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Zin in een potje authentiek Brabants minigolf?

Een partijtje minigolf in de Brabantse hoeve kan bij ons, gezelligheid staat hierbij bovenaan en uiteraard volledig gethematiseerd!

Op onze 9-holes baan maak je een reis door het oude Brabant en kom je verschillende ambachten en wetenswaardigheden uit het verleden tegen. Erg leuk voor iedereen die iets wil zien en leren van het oude Brabant.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Veelgestelde vragen

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Het kan voorkomen dat in de ruimte ook andere gezelschappen aan het spelen zijn.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Voor groepen tot 4 personen ben je ongeveer 15 minuten aan het golven. Voor groepen van 4 tot 8 personen heb je ongeveer 30 minuten speeltijd en voor groepen boven de 8 personen hanteren wij een speeltijd van 45 minuten.

//

Zijn er andere prijzen voor de kinderen?

Nee, wij hanteren geen andere prijzen voor kinderen.