013 580 00 07

Indoor Minigolf

Reserveren Indoor Minigolf
Is verplicht
Is verplicht
3 p.p
Selecteer 2 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wegens de corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Zin in een potje Brabants minigolven?

Dit kan bij ons! Iedereen heeft het vast al wel eens gespeeld minigolf. Ons minigolf parcours heeft maar liefst 9 holes en deze activiteit kan altijd gespeeld worden. Een leuke activiteit voor jong en oud!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Veelgestelde vragen

//

Zijn er andere prijzen voor kinderen?

Nee wij hanteren voor iedereen dezelfde prijs.

//

Hoelang duurt deze activiteit?

Wij hebben een schatting van 15 tot 30 minuten, echter is dit natuurlijk een beetje afhankelijk van de grote van het gezelschap. Indien je met een gezelschap groter dan 8 personen komt reken dan maar op 45 minuten.