013 580 00 07

Farmers Fight

Reserveren Farmers Fight
Is verplicht
Is verplicht
8.50 p.p
Selecteer 2 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wegens de corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Vecht je tegenstander van de barricade af!

Neem samen plaats op de barricade boven het luchtkussen. Observeer je vijand goed en zodra het signaal klinkt begint het. Vecht uit wie het sterkst is door een tactisch spel met de stootkussens of de bokshandschoenen. Blijf jij het langst op de barricade zitten? Dan win jij het spel! Ook leuk om te combineren met de activiteit Bungee Run! Klik hier voor meer informatie.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Veelgestelde vragen

//

Hoe groot dien ik te zijn voor Farmers Fight?

Je dient minimaal 1,50m te zijn voor deze activiteit.

//

Hoelang duurt deze activiteit?

Dat is afhankelijk van de groepsgrootte. Tot 3 personen hanteren wij 15 minuten, van 4 personen tot en met 16 hanteren wij 30 minuten. Bent u met meer? Dan splitsen wij de groep of vergroten de tijd naar 45 minuten.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Ja deze activiteit spelen jullie met uw eigen gezelschap.

//

Kan ik deze activiteit ook met een groter gezelschap spelen?

Dat is zeker mogelijk, onze spelbegeleider zal dan gebruik maken van een roulatie systeem.