Escape Rooms met korting

Speciaal voor vroege vogels zijn onze Escaperooms online te boeken met korting. Dit zijn tijdstippen en dagen buiten onze reguliere openingstijden. Dus bijvoorbeeld overdag, vroeg in de ochtend of op een dag wanneer we normaal dicht zijn. Wilt u een ander tijdstip vraag dan een offerte aan of bel ons!

  • Online je datum en tijdstip kiezen
  • Ontvang veel korting
  • Beperkte beschikbaarheid dus exclusief
  • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
  • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
  • Het grootste indoor centrum van Nederland

Escape rooms met korting

Heb je altijd al wel een escape room willen doen, maar wil je dat het liefst doen op een vroege ochtend of op dagen wanneer escape rooms vaak dicht zijn? Dan zijn de escape rooms met korting echt iets voor jou. Speciaal voor de mensen die escape rooms overdag, vroeg in de ochtend of op een dag waarop we normaal gesproken gesloten zijn willen doen zijn er escape rooms met korting. Je kan een escape room met korting online boeken. Hierdoor is er sprake van een beperkte beschikbaarheid en heb je dus geen last van drukte. Wil je een escape room doen, maar dan buiten onze reguliere openingstijden? Bekijk dan snel het aanbod op Devoltage.nl.

Verschillende escape rooms

Wanneer je een van de escape rooms met korting wilt reserveren, kun je de keuze maken uit 4 verschillende escape rooms, namelijk:

Het is mogelijk om naast een van de escape rooms met korting een andere escape room te reserveren, hierbij heb je de keuze uit acht verschillende escape rooms. Wil je liever een andere escape room, of een compleet andere activiteit doen? Bekijk dan het aanbod online, of neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Mogelijkheden bij De Voltage

Je kan een van de escape rooms met korting eenvoudig online reserveren. Maar daarnaast heeft De Voltage veel meer mogelijkheden voor een gezellig uitstapje. Je kan bij ons terecht voor meer dan 50 verschillende activiteiten, zoals onder andere: karten, lasergamen en bowlen. Doordat er zoveel verschillende activiteiten beschikbaar zijn, is De Voltage ideaal voor je personeelsuitje, bedrijfsfeest, familieuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje. Je kan bij De Voltage terecht met gezelschappen van 2 tot 2000 personen. Wanneer je speciale wensen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen en maken wij graag met jou een programma op maat. Wil je meer weten over onze escape rooms met korting, of over een andere activiteit? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag.