0135800007

Driftkarten

Reserveren Driftkarten
Is verplicht
Is verplicht
57.50 p.p
€57.50 (Prijs p.p.)
Selecteer 1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Let op! Extra maatregelen vanwege COVID-19

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 is het gebruik van een balaclava en handschoenen verplicht. Deze kunt u zelf meenemen of ter plekke aanschaffen, ze kosten éénmalig € 2,- en mag u erna uiteraard houden. Het gebruik van een eigen helm is ook mogelijk.

Wegens de maatregelen omtrent COVID-19 is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Leer driften zoals in de films!

Elke laatste dinsdag van de maand is het bal! Dan gaan we namelijk dwars met de cursus Driftkarten. Vier heats, professionele begeleiding en drie consumptiemunten zijn inbegrepen in deze avond vol vermaak. Kom dit eens proberen, gegarandeerd plezier!

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Om deel te nemen aan het drift karten dien je minimaal 18 jaar of ouder te zijn.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

De minimale lengte die wij hanteren voor het drift karten is 1,50 meter.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Indien uw gezelschap uit 8 personen bestaat dan is het drift karten deze avond alleen met uw eigen groep. Indien u met minder dan 8 personen bent dan is er een mogelijkheid dat er nog andere gasten bij zitten deze avond. De groep wordt opgedeeld in 2 groepen van 4 personen.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Vanaf 19:15 uur komt u aan, genoeg tijd om de registratie te volbrengen en kennis te maken met de rest van het gezelschap en begeleiding. Tussen 19:48 en 22:00 uur (afhankelijk van de drukte en het aantal personen) zal de cursus plaatsvinden.

//

Is deze activiteit ook op een andere dag als dinsdag mogelijk?

Aangezien deze cursus wordt gegeven door Mackys-Driftkarting.nl kunt u uiteraard altijd een aanvraag plaatsen voor een andere dag.

//

Is het verplicht om te reserveren?

ja, het is verplicht om te reserveren voor het drift karten. Je dient uiterlijk 5 dagen van tevoren gereserveerd te hebben.