013 580 00 07

Driftkarten

Reserveren Driftkarten
Is verplicht
Is verplicht
31 p.p
Selecteer 1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Vanwege de maatregelen rondom corona is het gebruik van een balaclava en handschoenen verplicht. Deze kunt u zelf meenemen of ter plekke aanschaffen, ze kosten éénmalig € 2,- en mag u erna uiteraard houden. Het gebruik van een eigen helm is ook mogelijk.

Wegens de corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Leer driften als in de film!

Driften met karts moet je echt een keer doen! Er is slechts beperkt plaats, want om iedereen flink de ruimte te geven om mooie bochten te maken rijden we met maximaal 5 karts op het circuit.
Let op: deze activiteit is enkel te boeken op de laatste dinsdag van de maand.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud dien ik te zijn voor deze activiteit?

Voor het Driftkarten dien je minimaal 18 jaar of ouder te zijn.

//

Is er een minimale lengte voor het Driftkarten?

Ja die is er, je dient minimaal 1,50m te zijn.

//

Hoe ziet de avond eruit?

Parkeren kan gratis en recht voor de deur. 18:00 Deur open speciaal voor jullie 18:30 Rijders briefing 19:00 Start Drifting (per persoon 2 volle heats) 1 Consumptiemunt per persoon te besteden in de pauze tussen de heats 22:00 Einde, planning kan een beetje uit de bocht vliegen

//

Is deze activiteit op aanvraag op een andere dag te boeken?

Aangezien deze cursus wordt gegeven door Mackys-Driftkarting.nl kunt u uiteraard altijd een aanvraag plaatsen voor een andere dag.

//

Is het verplicht om te reserveren?

Ja, u dient uiterlijk 5 dagen van te voren gereserveerd te hebben.