0135800007

Driftkarten

Vanaf € 62.50 pp
Reserveren Driftkarten
Is verplicht
Is verplicht
62.50 pp
€62.50 (Prijs pp)
Selecteer1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

LET OP! Deze activiteit kunt u niet online boeken

Leer driften zoals in de films!

Elke laatste dinsdag van de maand is het bal! Dan gaan we namelijk dwars de baan over met de cursus Driftkarten. Vier heats, professionele begeleiding en drie consumptiemunten zijn inbegrepen in deze avond vol vermaak. Kom dit eens proberen, gegarandeerd plezier!

Let op: voor deze activiteit dient iemand van 18+ te tekenen voor het eigen risico en onze algemene voorwaarde voor het gehele gezelschap!

Extra informatie

Inbegrepen:
- 4 heats karten
- 3 consumptiemunten
- professionele begeleiding

Let op: in december zal het driftkarten plaatsvinden op de 20e in plaats van op 27 december.

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Om deel te nemen aan het Driftkarten dien je minimaal 18 jaar of ouder te zijn.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

De minimale lengte die wij hanteren voor het drift karten is 1,50 meter.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Indien jullie gezelschap uit 8 personen bestaat dan is het drift karten deze avond alleen met jullie eigen groep. Indien je met minder dan 8 personen bent dan is er een mogelijkheid dat er nog andere gasten bij zitten deze avond. De groep wordt opgedeeld in 2 groepen van 4 personen.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

De aankomst is om 19.15 uur, genoeg tijd om de registratie te volbrengen en kennis te maken met de rest van het gezelschap en begeleiding. Tussen 19.48 uur en 22.00 uur (afhankelijk van de drukte en het aantal personen) zal de cursus plaatsvinden.

//

Is deze activiteit ook op een andere dag als dinsdag mogelijk?

Aangezien deze cursus wordt gegeven door Mackys-Driftkarting.nl kun je uiteraard altijd een aanvraag plaatsen voor een andere dag.

//

Is het verplicht om te reserveren?

Ja, het is verplicht om te reserveren voor het Driftkarten. Je dient uiterlijk 5 dagen van tevoren gereserveerd te hebben.