013 580 00 07

Double karten

Reserveren Double karten
Is verplicht
Is verplicht
19 p.p
Selecteer 2 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wegens de corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Race samen met je papa of mama mee en ervaar de beleving van het karten.

Ben je nog net niet groot of oud genoeg om zelfstandig te karten? Geen probleem. In onze double kart kan jij samen met een bekende racen over onze kartbaan. Op deze manier ervaar je toch de race maar laat je het sturen aan iemand anders over. Wellicht dat je de volgende keer wel zelf kan karten. Een stoer en snel uitje voor de allerkleinsten!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet ik zijn om deze kart te besturen?

Je dient minimaal 18 jaar of ouder te zijn voor het besturen van deze kart.

//

Hoe groot moet ik zijn voor het besturen van deze kart?

Voor het besturen van deze kart dien je minimaal 1,65m te zijn.

//

Wat doen jullie aan veiligheid?

Veiligheid is erg belangrijk bij De Voltage. Naast dat onze karts CE-gekeurd zijn en voldoen aan al de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals een driepuntsgordel en rolbeugels, ontvangt u als rijder een helm, een brandvrije jas (optioneel) en neksteun (optioneel). Tevens krijgt u een uitgebreide veiligheidsinstructie en zijn onze ervaren baanmarshalls ten allen tijden aanwezig tijdens uw heat.

//

Waar moeten wij nog meer aan denken als het om veiligheid gaat?

Het is één ieder verboden een kart te besturen na zodanig gebruik van alcoholhoudende of verdovende middelen. Tevens is het niet toegestaan om met slippers te karten, wij raden het aan om stevige schoenen te dragen. Daarnaast adviseren wij mensen met medische klachten goed te overwegen of het deelnemen aan deze activiteit verantwoordt is. Voor deelname aan de activiteiten van de Voltage dient ook een handtekening voor eigen risico te worden gezet, let op dit is alleen geldig indien iemand van boven de 18 of een begeleider van boven de 18 deze tekent.

//

Kan ik er ook voor kiezen om de kart door een baanmarshall te laten rijden?

Natuurlijk dit is geen enkel probleem, hiervoor hebben wij een Duo kart, alle informatie hierover kunt u vinden op https://www.devoltage.nl/activiteiten/duokarten

//

Wanneer ik meerdere heats afneem worden deze dan direct na elkaar geplaatst?

Indien u meerdere heats afneemt zullen wij er altijd 10 minuten pauze minimaal tussen zetten. Karten is een redelijk intensieve activiteit, het is daarom erg belangrijk even te rusten tussendoor.

//

Mag ik met mijn eigen helm karten?

Natuurlijk, dit is geen enkel probleem. Echter dient deze wel aan de veiligheidsvoorschriften te voldoen. Een open helm is niet toegestaan.