0135800007

Double kart

Vanaf € 10.25 pp
Reserveren Double kart
Is verplicht
Is verplicht
10.25 pp
€10.25 (Prijs pp)
Selecteer2 tot maximaal 2 personen voor deze activiteit

Let op! Deze activiteit kun je niet online boeken

Race samen met je papa of mama mee en ervaar de beleving van het karten

Ben je nog net niet groot of oud genoeg om zelfstandig te karten? Geen probleem. In onze Double kart kan jij samen met een bekende racen over onze kartbaan. Op deze manier ervaar je toch de race maar laat je het sturen aan iemand anders over. Als de passagier er aan toe is kan deze natuurlijk altijd zelf in een kinderkart of volwassenkart rijden.

Een stoer en snel uitje voor de allerkleinsten!

Liever zelf in een kart rijden? Voor het karten is de minimale lengte 1.35 meter verplicht. Bij De Voltage zijn er twee verschillende heats: Familieheats, voor kinderen tot 14 jaar inclusief hun ouders- en begeleiders en volwassenheats vanaf 14 jaar.

Extra informatie

LET OP:
De bestuurder van de double kart moet 18 jaar of ouder zijn en een minimaal 1,65 meter zijn.

De bijrijder moet minimaal 6 jaar en 1,20 meter lang zijn.

Geen rondetijden! De race ervaring is voor de passagiers het allerbelangrijkste. Vanuit het oogpunt van veiligheid worden er daarom geen rondetijden bijgehouden om risicovolle inhaalmanoeuvres te voorkomen. Als de passagier er aan toe is kan hij of zij natuurlijk altijd zelf in een kinderkart of volwassenkart rijden.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

De bestuurder dient minimaal 18 jaar te zijn. De bijrijder dient minimaal 6 jaar en 1,20 meter lang te zijn.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

De bestuurder van de Double kart dient minimaal 1,65 meter te zijn. De bijrijder dient minimaal 1,20 meter lang te zijn. t de bijrijder zelfstandig kan zitten.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap

Nee, het is niet dat je standaard met alleen je eigen gezelschap kart. Er kunnen maximaal 16 personen tegelijkertijd deelnemen aan een kartheat. Mocht je met alleen je eigen gezelschap willen rijden dan kun je voor een exclusieve heat kiezen. De kosten hiervan bedragen €240,- per heat, hierbij koop je de 16 plekken op.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Eén kartheat duurt 10 minuten. Indien je meerdere kartheats boekt zitten er tussen deze heats pauzes, het is dus niet zoals je 2 kartheats hebt geboekt dat je dan 20 minuten aan een stuk door rijdt.

//

Wat doen jullie aan de veiligheid?

Veiligheid is erg belangrijk bij De Voltage. Naast dat onze karts CE-gekeurd zijn en voldoen aan al de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals een driepuntsgordel en rolbeugels, ontvang je als rijder een helm, een brandvrije jas (optioneel) en neksteun (optioneel). Tevens krijg je een uitgebreide veiligheidsinstructie en zijn onze ervaren baan Marshalls ten alle tijden aanwezig tijdens jouw heat. Het is één ieder verboden een kart te besturen na zodanig gebruik van alcoholhoudende – en/of verdovende middelen. Tevens is het niet toegestaan om met open schoenen te karten, wij raden het aan om stevige schoenen te dragen. Daarnaast adviseren wij mensen met medische klachten goed te overwegen of het deelnemen aan deze activiteit verantwoord is. Voor deelname aan de activiteiten van De Voltage dient er ook een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden.

//

Kan ik er ook voor kiezen om de kart door een baan Marshall te laten rijden?

Natuurlijk dit is geen enkel probleem, hiervoor hebben wij een Duo-Kart.

//

Let op!

Het is eenieder verboden aan de activiteit karten deel te nemen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank en/of verdovende middelen.