0135800007

Double karten

Reserveren Double karten
Is verplicht
Is verplicht
9.50 p.p
€9.50 (Prijs p.p.)
Selecteer 2 tot maximaal 2 personen voor deze activiteit

Let op! Extra maatregelen vanwege COVID-19

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 is het gebruik van een balaclava en handschoenen verplicht. Deze kun je zelf meenemen of ter plekke aanschaffen, ze kosten éénmalig € 2,- en mag je erna uiteraard houden. Het gebruik van een eigen helm is ook mogelijk.

Wegens de maatregelen omtrent COVID-19 is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
Je kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Race samen met je papa of mama mee en ervaar de beleving van het karten

Ben je nog net niet groot of oud genoeg om zelfstandig te karten? Geen probleem. In onze Double kart kan jij samen met een bekende racen over onze kartbaan. Op deze manier ervaar je toch de race maar laat je het sturen aan iemand anders over.

Een stoer en snel uitje voor de allerkleinsten!

Extra informatie

De bestuurder van de double kart moet 18 jaar of ouder zijn en een minimaal 1,65 meter zijn. De bijrijder mag jonger en kleiner zijn.

Geen rondetijden! De race ervaring is voor de passagiers het allerbelangrijkste. Vanuit het oogpunt van veiligheid worden er daarom geen rondetijden bijgehouden om risicovolle inhaalmanoeuvres te voorkomen. Als de passagier er aan toe is kan deze natuurlijk altijd zelf in een kinderkart of volwassenkart rijden.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

De bestuurder dient minimaal 18 jaar te zijn. Voor de bijrijder zit geen minimale leeftijd aan gebonden.

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

De bestuurder van de Double kart dient minimaal 1,65 meter te zijn. Voor de bijrijder hanteren wij geen minimale lengte, het is belangrijk dat de bijrijder zelfstandig kan zitten.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap

Nee, het is niet dat je standaard met alleen je eigen gezelschap kart. Er kunnen maximaal 16 personen tegelijkertijd deelnemen aan een kartheat. Mocht je met alleen je eigen gezelschap willen rijden dan kunt u voor een exclusieve heat kiezen. De kosten hiervan bedragen €240,- per heat, hierbij koop je de 16 plekken op.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Eén kartheat duurt 10 minuten. Indien je meerdere kartheats boekt zitten er tussen deze heats pauzes, het is dus niet zoals je 2 kartheats hebt geboekt dat je dan 20 minuten aan een stuk door rijdt.

//

Wat doen jullie aan de veiligheid?

Veiligheid is erg belangrijk bij De Voltage. Naast dat onze kart CE-gekeurd zijn en voldoen aan al de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zoals een driepuntsgordel en rolbeugels, ontvang je als rijder een helm, een brandvrije jas (optioneel) en neksteun (optioneel). Tevens krijg je een uitgebreide veiligheidsinstructie en zijn onze ervaren baan Marshalls ten alle tijden aanwezig tijdens jouw heat. Het is één ieder verboden een kart te besturen na zodanig gebruik van alcoholhoudende – en/of verdovende middelen. Tevens is het niet toegestaan om met open schoenen te karten, wij raden het aan om stevige schoenen te dragen. Daarnaast adviseren wij mensen met medische klachten goed te overwegen of het deelnemen aan deze activiteit verantwoord is. Voor deelname aan de activiteiten van De Voltage dient er ook een handtekening door iemand van 18 jaar of ouder voor de algemene voorwaarden waaronder het eigen risico gezet te worden.

//

Kan ik er ook voor kiezen om de kart door een baan Marshall te laten rijden?

Natuurlijk dit is geen enkel probleem, hiervoor hebben wij een Duo kart. Alle informatie hierover kun je vinden op https://www.devoltage.nl/activiteiten/duokarten

//

Let op!

Het is eenieder verboden aan de activiteit karten deel te nemen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank en/of verdovende middelen.