013 580 00 07

Bungee Soccer

Reserveren Bungee Soccer
Is verplicht
Is verplicht
10.50 p.p
Selecteer 10 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Wegens de corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Zwieren, zwaaien, scoren!

Voetbal wordt niet alleen leuker en grappiger, het is ook een stuk moeilijker wanneer jij bungelt aan een elastiek. Terwijl jij de bal onder controle probeert te krijgen vliegt een tegenstander jouw kant op, behendig schiet jij de bal richting doel. Al jouw tegenstanders en medespelers proberen tevergeefs en hilarisch richting de bal te zwieren, een leuke teamactiviteit die ook goed is voor de lachspieren.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Veelgestelde vragen

//

Hoe groot moet ik zijn voor Bungee Soccer?

Voor deze activiteit dien je minimaal 1,10m te zijn.

//

Hoelang duurt deze activiteit?

Dat is afhankelijk van de groepsgrootte, we wisselen immers steeds door. Voor aantallen tussen de 10 en 16 deelnemers hanteren wij 30 minuten, tussen de 16 personen en 23 personen is dit 45 minuten. Bent u met 24 deelnemers of meer dan hanteren wij een uur.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Ja, deze activiteit is exclusief voor uw gezelschap. Uiteraard zorgen wij voor een ervaren scheidsrechter.

//

Wat voor kleding kan ik het beste aandoen voor het spelen van Bungee Soccer?

Bij Bungee Soccer ben je actief bezig, door al de hilariteit en het fanatisme is het mogelijk dat je flink afgepeigerd het stadion verlaat. Wij raden het daarom aan om comfortabele kleding te dragen en gympen aan te doen. Een bus deodorant is ook geen overbodig goed, wij spreken uit ervaring ;).