0135800007

Bungee Soccer

Vanaf € 11.50 pp
Reserveren Bungee Soccer
Is verplicht
Is verplicht
11.50 p.p
€11.50 (Prijs p.p.)
Selecteer 10 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

LET OP! Boekt u online? Lees de veel gestelde vragen even door, zo voorkomt u verassingen

Wegens de maatregelen omtrent COVID-19 is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
Je kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Zwieren, zwaaien en scoren!

Voetbal wordt niet alleen leuker en grappiger, het is ook een stuk moeilijker wanneer jij bungelt aan een elastiek. Terwijl jij de bal onder controle probeert te krijgen vliegt een tegenstander jouw kant op en behendig schiet jij de bal richting doel. Al jouw tegenstanders en medespelers proberen tevergeefs een hilarische poging richting de bal te zwieren. Al met al is Bungee Soccer een leuke teamactiviteit die ook goed is voor de lachspieren!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Voor de activiteit Bungee Soccer hanteren wij geen minimale leeftijd

//

Wat is de minimale lengte voor deze activiteit?

Voor de Bungee Soccer is de minimale lengte van 1,10 meter verplicht.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Ja, deze activiteit is exclusief voor jouw gezelschap. Er zullen dus geen andere gasten mee doen aan deze activiteit.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Dat is geheel afhankelijk van de groepsgrootte, we wisselen immers steeds door. Voor aantallen tussen de 10 en 16 deelnemers hanteren wij 30 minuten. Tussen de 16 personen en 23 personen is dit 45 minuten en ben je met 24 deelnemers of meer dan hanteren wij 60 minuten.

//

Wij zijn niet met het minimale aantal personen, kunnen wij deze activiteit dan nog doen?

Het is helaas niet mogelijk om deze activiteit met minder dan 10 personen te doen, dit is omdat er anders te veel lege plekken in het speelveld zijn waardoor het de speelervaring enorm beïnvloedt.