0135800007

Bowlen: Adventure & Cubaans

Vanaf € 26.50 per baan
Reserveren Bowlen: Adventure & Cubaans
Is verplicht
Is verplicht
26.50 per baan
€26.50 (Prijs per baan)
1 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

LET OP! Boekt u online? Het is een prijs per baan dus niet per persoon!

Gooi een strike!

Wil je met vrienden of collega’s gaan bowlen? Kom naar de bowlingbaan van De Voltage in Tilburg.

Bij De Voltage bowlen jullie in een sfeervolle bowling hal. Deze activiteit is geschikt voor grote groepen.

Je betaald 26,50 per baan voor 55 min. Er kunnen maximaal 6 personen zitten op 1 baan ben je met meer adviseren wij om meerdere banen te boeken.

Je kunt per baan maar 1 bank in gebruik nemen.

Extra informatie

Als jullie gezelschap uit meer dan 6 personen bestaat is deze activiteit uiteraard nog steeds mogelijk! Neem dan telefonisch contact met ons op via 013-5800007.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Dennis – Vrijgezellenfeest

Hartstikke leuke vrijgezellenfeest gehad met de mannen. Karten, lasergamen, escape room en bowlen. Tussendoor lekker steengrillen. Top gedaan crew van de Voltage. Wij hebben een leuke dag gehad.

Olaf – Vrienden uitje

Avond vermaak is hier gegarandeerd! Vriendelijk en behulpzaam personeel, snelle service en leuke activiteiten. Zeker een aanrader.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Veelgestelde vragen

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Het bowlen is altijd met jullie eigen gezelschap. Er zal dus niemand van een ander gezelschap op jullie baan mee bowlen.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

De speeltijd van onze bowlingbanen gaan per 55 minuten. Indien je een bowlingbaan reserveert is dat voor minimaal 55 minuten. Je kunt natuurlijk ook 2 uur achter elkaar reserveren, dan heb je een speeltijd van 110 minuten.

//

Zijn er andere prijzen voor de kinderen?

Nee, wij hanteren dezelfde prijs voor kinderen als voor volwassenen.

//

Is het mogelijk om een drankje te nuttigen tijdens het bowlen?

Natuurlijk! We hebben een service knop bij het bowlen, daar kun je op drukken en dan komt een van onze collega’s van de horeca een drankje op nemen.

//

Met hoeveel personen kunnen wij maximaal op 1 baan spelen?

Wij hanteren een maximum van 6 personen per bowlingbaan.

//

Wat is het verschil tussen Adventure en Cubaans bowlen?

De thematisering van de banen is anders, kleurrijk en feestelijk Cubaans tegenover een stoere avontuurlijke look. Daarnaast zijn de Adventure banen 3,5 meter korter dan de Cubaanse banen.