013 580 00 07

Airsoft

Reserveren Airsoft
Is verplicht
Is verplicht
21 p.p
Selecteer 8 tot maximaal 100 personen voor deze activiteit

Vanwege de maatregelen rondom corona is het gebruik van een balaclava en handschoenen verplicht. Deze kunt u zelf meenemen of ter plekke aanschaffen, ze kosten éénmalig € 2 en mag u erna uiteraard houden.

Wegens de corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
U kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Tijd om je tegenstanders aan te vallen!

Is in het veld op de loer liggen en je tegenstanders uitschakelen door een tactisch spel te spelen iets voor jou en je gezelschap? Dan is Airsoft de perfecte activiteit voor jullie! Airsoft is te vergelijken met Re-ball, echter wordt er bij Airsoft met kleine plastic balletjes geschoten i.p.v. de grotere rubberen ballen die bij Re-ball worden gebruikt. Tijdens het loeren, het scannen van het speelveld, wordt er gezocht naar tegenstanders. Daarbij draait het spel airsoft ook sterk om teamwork. Zo beschermt men elkaar tegen mogelijke aanvallen van tegenstanders. Daarom is airsoft ook een goede manier van teambuilding. Tijdens airsoft leert men elkaar te vertrouwen.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud dien ik te zijn voor deze activiteit?

Voor deze activiteit dien je minimaal 18 jaar of ouder te zijn.

//

Mijn gezelschap bestaat uit meer dan 16 personen, kan ik dan ook Airsoften?

Natuurlijk dit is geen enkel probleem, uw gezelschap zal evenredig over verschillende spellen worden verdeeld. Deze spellen zullen na elkaar plaatsvinden.

//

Zit ik tijdens deze activiteit met andere gezelschappen samen?

Nee, deze activiteit speelt u met uw eigen gezelschap.

//

Is dit een activiteit voor alleen mannen?

Deze activiteit kan door iedereen die 18 jaar of ouder is gespeeld worden, zowel mannen als vrouwen.

//

Wat is het kledingadvies?

Wij adviseren comfortabele kleding waarin u uzelf goed kunt bewegen aan te trekken. Daarnaast is het verplicht om dichte platte schoenen aan te hebben. De temperatuur in de zaal is erg seizoens gebonden, om deze reden adviseren wij u laagjes kleding aan te trekken. Voor vrouwen/mannen met langer haar is het handig om een haar elastiekje mee te nemen.

//

Hoeveel balletjes zitten erbij één spel?

Per speler zit er 1 magazijn per spel bij, 1 magazijn bestaat uit 150 kogels. Indien deze op zijn is het tijdens het spel mogelijk om nieuwe te halen bij de begeleider tegen bijbetaling van €5,- per magazijn. Aan het einde van het spel ga je samen met de begeleider naar de kassa om de extra gebruikte magazijnen af te rekenen.

//

Iemand binnen het gezelschap is nog geen 18 jaar, is deze activiteit dan alsnog mogelijk?

Nee helaas niet, dit heeft te maken met de Nederlandse wapenwet. Voor gezelschappen met iemand onder de 18 jaar in hun midden hebben de Kinder Re-ball. Voor verdere informatie hierover kunt u kijken op https://www.devoltage.nl/activiteiten/paintball-kids.

//

Hoe lang duurt 1 spel airsoft?

Één spel Airsoft duurt ongeveer 60 minuten, dit is inclusief de instructie en het omkleden.

//

LET OP!

Het is een ieder verboden aan de activiteit Airsoft deel te nemen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank.