0135800007

Airsoft

Reserveren Airsoft
Is verplicht
Is verplicht
22 p.p
€22 (Prijs p.p.)
Selecteer 8 tot maximaal 18 personen voor deze activiteit

Let op! Extra maatregelen vanwege COVID-19

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 is het gebruik van een balaclava en handschoenen verplicht. Deze kun je zelf meenemen of ter plekke aanschaffen, ze kosten éénmalig € 2 en mag je erna uiteraard houden.

Wegens de maatregelen omtrent COVID-19 is het momenteel niet mogelijk om deze activiteit online te reserveren.
Je kunt telefonisch of per mail contact met ons opnemen voor het plaatsen van een reservering.

Tijd om je tegenstanders aan te vallen!

Is in het veld op de loer liggen en je tegenstanders uitschakelen door een tactisch spel te spelen iets voor jou en je gezelschap? Dan is Airsoft de perfecte activiteit voor jullie! Airsoft is te vergelijken met Re-ball, echter wordt er bij Airsoft met kleine plastic balletjes geschoten in plaats van de grotere rubberen ballen die bij Re-ball worden gebruikt. Tijdens het loeren, het scannen van het speelveld, wordt er gezocht naar tegenstanders. Daarbij draait het spel airsoft ook sterk om teamwork. Zo beschermt men elkaar tegen mogelijke aanvallen van tegenstanders. Daarom is airsoft ook een goede manier van teambuilding. Tijdens airsoft leert men elkaar te vertrouwen.

Niels Zaalmink – Familie uitje

Een dag goed gevuld met verschillende activiteiten voor jong en oud. De gezamenlijke pauzes in de bar waren top. Een super leuke familiedag gehad, Voltage bedankt hiervoor!

James Baaijens – Bedrijfsuitje

Prachtige accommodatie en oprecht aandacht voor elke groep. De organisatie verliep strak en de begeleiding was zeer vriendelijk. Afsluiten met het pitstop menu raad ik iedereen aan.

Joyce Naayen – Vrijgezellen feest

Het organiseren van het vrijgezellenfeest ging super. Personeel denkt goed met je mee. Op de dag zelf verschillende activiteiten gedaan. Tussen de activiteiten gezellig een drankje in de bar genuttigd.

Geert – Bedrijfsfeest

Heel veel keuze uit verschillende activiteiten, voor een groot gezelschap voor iedereen wat wils. Kort om top uitje gehad met ons bedrijf.

Ruud Cabret – Team uitje

Karten met de mannen op deze mooie kartbaan was top. Lekker snelle karts & vriendelijk personeel op de baan. Na het karten genoten van een biertje & bittergarnituur.

Lara Vaags – Vriendinnen dag

Wij hebben 2 escape rooms gespeeld waarvan 1 net binnen de tijd gehaald. De 2de was pittig maar leuk opgezet. Pluspunten voor Giel die na onze escape room uitgebreid de tijd nam om alle verborgen raadsels uit te leggen.

Veelgestelde vragen

//

Hoe oud moet je zijn om aan deze activiteit deel te nemen?

Voor de activiteit Airsoft hanteren wij een minimale leeftijd van 18 jaar of ouder.

//

Spelen wij deze activiteit met ons eigen gezelschap?

Ja, deze activiteit speel je met alleen je eigen gezelschap. Er zullen dus nooit andere gasten bij zitten.

//

Wat is de tijdsduur van deze activiteit?

Eén spel Airsoft duurt ongeveer 60 minuten. Dit is inclusief de instructie en het omkleden.

//

Wij zijn niet met het minimale aantal personen, kunnen wij deze activiteit dan nog doen?

Het is mogelijk om met minder dan 8 personen de activiteit Airsoft te spelen. Echter betaal je dan voor minimaal 8 personen dat komt neer op €176,- in het totaal. Houdt er rekening mee dat het de spelervaring kan beïnvloeden.

//

Mijn gezelschap bestaat uit meer dan 16 personen, kan ik dan ook Airsoft spelen?

Natuurlijk, dit is geen enkel probleem! Jullie gezelschap wordt dan over verschillende spellen verdeeld. Het totaal aantal personen zal evenredig over de verschillende spellen verdeeld worden. Deze spellen zullen na elkaar plaatsvinden.

//

Hoeveel balletjes zitten erbij één spel?

Per speler zit er 1 magazijn bij, 1 magazijn bestaat uit 50 balletjes. Indien deze op zijn is het tijdens het spel mogelijk om nieuwe te halen bij de begeleider tegen bijbetaling van €5,- per magazijn. Aan het einde van het spel ga je samen met de begeleider naar de kassa om de extra gebruikte magazijnen af te rekenen.

//

Is het verplicht om te reserveren?

Ja, het is verplicht om te reserveren voor de activiteit Airsoft. Je dient uiterlijk 7 dagen van tevoren gereserveerd te hebben, dit omdat het door een externe partij wordt begeleid.

//

Let op!

Het is eenieder verboden aan de activiteit Airsoft deel te nemen na zodanig gebruik van alcoholhoudende drank en/of verdovende middelen.