Airsoft

Tour of Duty, Band of Brothers, Rambo? Zegt jullie dit niets dan is dit niks voor jullie. Gaat er wil een lichtje branden dan is deze activiteit een schot in de roos. Realistisch met airsoft apparaten gaan jullie “De vijand” te lijf! Het spel airsoft kan met maximaal 16 personen per spel worden gespeeld. Bent u met meer personen? Dan zal er een 2e spel worden gestart en het aantal personen evenredig over de 2 spellen worden verdeeld.

 • Doelgroep: Volwassenen
 • Minimaal aantal personen: 8
 • Minimale lengte: Alle
 • Minimale leeftijd: 18
 • Geschatte tijdsduur: 60 minuten
€ 21,00 p.p.
Totaalprijs:
 • 50 verschillende activiteiten voor jong & oud
 • Voor groepen van 2 tot 2000 alles onder een dak
 • Het grootste indoor centrum van Nederland
Let op, Airsoft is te spelen vanaf 18 jaar of ouder!

1 magazijn van 150 kogels inbegrepen bij het spel, extra magazijnen kosten € 5,- per stuk.

Wat is Airsoft?

Airsoft is vergelijkbaar met Reball, echter wordt er bij Reball gebruik gemaakt van grotere rubbere ballen. Bij Airsoft wordt er gebruik gemaakt van kleine plastic balletjes. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een airsoft apparaat. Dit apparaat zorgt er voor dat je over verre afstanden zeer accuraat kunt schieten. Airsoft is een spel waar men elkaar veel minder snel dan bij paintball opzoekt. Wanneer een spel airsoft tactisch gespeeld wordt dan liggen spelers vooral te loeren. Tijdens het loeren, het scannen van het speelveld, wordt er gezocht naar tegenstanders. Daarbij draait het spel airsoft ook sterk om teamwork. Zo beschermt men elkaar tegen mogelijke aanvallen van tegenstanders. Daarom is airsoft ook een goede manier van teambuilding. Tijdens airsoft leert men elkaar te vertrouwen. Dit spel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De Voltage is dé airsoft plek van Brabant! Dus wil jij airsoften in de regio van Breda, Tilburg, Eindhoven of Den Bosch? Dan zit je bij De Voltage op de juiste plek!

Een airsoft outfit

Een airsoft outfit bestaat uit verschillende spullen. Zo heeft men tijdens het spelen van airsoft meestal een legeroutfit aan. Zo valt men tijdens het spelen van airsoft niet te veel op in de omgeving. Daarnaast zijn dichte schoenen verplicht. Ondanks dat airsoft bij De Voltage binnen is, kan de ondergrond van het speelveld alsnog glad zijn of kunnen er objecten zijn waar je niet met blote voeten langs wilt komen. Daarnaast is gezicht bescherming als een bril verplicht. Zo bent u goed voorbereid op een heftige strijd. Was u nou goed voorbereid, maar heeft u toch verloren? Waarom niet gaat u niet voor revanche tijdens een potje lasergame?

Het airsoft strijdtoneel

Binnen het strijdtoneel vindt u meerdere objecten. Hier kunt u zich als speler goed in verschansen. Verstop u in een van de vele huizen of achter een van de vele barrières. Sluip langzaam naar het midden van het strijdtoneel en neem zo het hele gebied over. Pas op, de vijand ligt altijd op de loer. Wordt niet te zelfverzekerd, dat kan u duur komen te staan. Bent u helemaal liefhebber geworden van de spanning tijdens airsoft? Deze spanning kunt u bij meerdere activiteiten bij De Voltage ervaren, bekijk alle activiteiten.

Airsoft wereldwijd

Airsoft kent wereldwijd verschillende spelvormen. Zo kan er tijdens de spelvorm last men standing gespeeld worden, waarbij het ieder voor zich is en de laatste die overblijft wint. Een andere bekende vorm die vaak gespeeld wordt is team deathmatch. Hierbij zijn er 2 teams, wanneer alle spelers van de tegenpartij af zijn dan is het spel voorbij. Een ander veel gespeelde spelvorm is capture the flag. Wanneer de vlag van het andere team, gepositioneerd in het kamp van de tegenstander, verovert is en veilig is teruggebracht naar het eigen kamp dan wint dat team. Dit zijn spelvormen die ook bij De Voltage gespeeld kunnen worden.

Vul je reservering aan:

 • Paintball 2.0 Reball

  € 19,00 p.p.
 • 1x Lasergamen

  € 10,50 p.p.
 • Pitstop menu

  € 24,00 p.p.